Izoláltan élő emberek, ti mivel próbáljátok érdekesebbé tenni az életet?
Én általában pont azért csinálok kevés programot, mert túl sok az inger. Dolgozom, tanulok, azért apummal rendszeresen találkozunk, vannak barátaim, orvosokhoz járok kivizsgálásokra, a munkahelyen gyakran váltok, mert vannak céljaim (elsősorban NEM anyagi), amit még nem értem el. Általában csak arra vágyom, hogy a négy fal között tényleges szabadidőm legyen.
Amúgy egyszerre leves, főétel és desszert? Belém vagy egy teljes adag fér (de olyan helyen, ahol az nem brutálisan nagy), vagy egy féladag és desszert. Mondjuk nem szeretem teleenni magam, inkább többször eszem.
Érdekessé? Hát nem azzal, hogy milyen sorrendben eszem az ételt. :D
Én könyvet olvasok, filmet nézek és nyelvet tanulok.
Egyébként 1-es vagyok, azért írtam azt, amit, mert nem értem, hogy tudnak unatkozni az emberek. :D Amúgy valahol irigylem is őket.
Amikor tényleges szabadidőm van, akkor legtöbbször cikkeket, fórumokat olvasok és videókat nézek azokban a témakörökben, amik éppen érdekelnek, például egészség, úszók, műszaki dolgok, közlekedés, ilyesmik. Vannak növényeim, őket is gondozni kell, néha főzök. Igyekszem minél többet sportolni, otthon is edzek (taposógép, futópad, súlyzók, fitness ball stb), elmegyek kocogni, bicajozni, amikor épp időmilliomos vagyok, akkor úszni is. Úszás, futás, bicaj és túrázás terén vannak célkitűzéseim is.
Elég ritkán nézek filmet, sorozatot, de előfordul, általában osztott figyelemmel, tehát a telón pl játszom közben. Regényt, ha átlagoljuk, egy-kétévente olvasok egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!