Rendeltetek mar az about you-rol? Igaz hogy hamisítványokat árulnak?
Rendeltem magamnak egy Tommy hilfiger sportcipőt
Mindenhol 80 ezer ft volt a teljes ára, az about younal viszont 30 ezer volt valami giga akcio miatt
Maga a cipő olyan mint a képen,viszont csak egy sima papírdobozba kaptam amin a márka név se szerepel,a doboz miatt gondolom hogy lehet hamisítványt kuldtek nekem?
A számlán is csak úgy szerepel hogy sportcipő.
Köszönöm
Ezt jó volt olvasni :)
Az előbb picit becsapva kezdtem magam érezni
3
Igen,enis igy indultam neki
De ez egy sima doboz.
Maga a cipő olyan mint a képen is volt
Nem tudom, voltál-e már törökországban, ott a bazárban is minden úgy néz ki,mint a képeken a márkás cuccok. Persze nem mondom,hogy hamisítvány,csak fura,hogy nem a saját dobozában érkezett.
Illetve én elég sok "márkás" dolgot vettem a bazárban nyaraláson és azt kell mondjam,kiváló minőségűek. Tehát még ha hamisitvány,akkor is lehet szuper minőségű és úgysem mondja meg senki. 30 ezerért egy 80 ezres cipő mindenképp jó vásár.
Én is rendeltem. TÚl ismertek ahhoz, hogy hamis cuccokat áruljanak.
Mondjuk én nem (ismert) márkásat rendeltem, többször is, minden mindig rendben volt.
Rendeltem már egy csomószor.
Nekem pont az AboutYou volt az, ahonnan normális minőségű kaptam. Minden más pl.Fashion days kifejezetten gagyi volt hozzájuk képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!