Venni Dior, LV, Hermes, Fendi vagy Chanel termékeket úgy, hogy félek a hamisítványoktól? Mit tennétek?
Régen, már kisgyerekként is imádtam a stílust, divatot. Volt, hogy csak azért mentem kerülővel haza, hogy elsétálhassak a nevesebb üzletek kirakatai mellett. Online is sokat nézegettem a fenti márkák oldalait, a divattörténetüket.
Most sikerült eljutnom arra a szintre, hogy vásárolhassak magamnak ezektől a divatházaktól, üzletektől.
Viszont 1-1 darab nem olcsó, ezzel tisztában vagyok. Ahogyan azzal is, hogy rengeteg hamis darab van akár már a pesti utcákon is, Aliexpressen, Ebayen és egyéb oldalakon szintén hemzsegnek a pár tízezres "Chanel" táskák...
Félek, hogy elköltök egy vagyont, aztán minden 3. ember azt fogja gondolni, hogy hamisítvány. Mert amúgy öltözködni átlagosan szoktam, legtöbb ruhám Zara, Stradivarius, LeGer, Edited márka, tehát ruhákból nagyon ritkán költök sokat. Így szerintetek érdemes beruházni a "szerelemdarabokra"? (cipők, táskák, esetleg napszemüvegek, ékszerek)
"Félek, hogy elköltök egy vagyont, aztán minden 3. ember azt fogja gondolni, hogy hamisítvány."
Hagyd rajta minden darabon az árcimkét, akkor nem fogják hamisnak nézni. Talán .
Azt viszont nem értem, hogy magadnak vásárolsz , vagy a közönségnek?
Mert, ha te tudod, mid van, miért számítana bárkinek a véleménye, hogy hamis ?
Szerintem közelről látszik a különbség egy eredeti és egy hamis táska között.
Azt tudom ajánlani hogy esetleg olyan táskát válassz, ami nem annyira tucat, vagy nincs rajta sok/nagy logó. A hamisítványok általában tele vannak logókkal, azért is veszik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!