Shein pörgetés hogy működik?
annyi az egész hogy a shein keresőjébe beírod pl ezt: yywpng
És be ad teged automatikusan egy játékba ahol lehet pörgetni,100pont=1porgetes. Miután azokat a pontokat kiporgetted amit kaptal,azután elo ad egy olyat hogy link megosztása vagy hasonló,és ott van a Te kódod. Amiért erre te rá mentel kapsz ajándékba 100pontot amit ne pörgess ki.
Hanem ismeroseidnek oszd meg azt a linket/kódot amit te kaptal és akkor kb ennyi.
Az a lenyeg hogy akikkel megosztod a kododat azoknak is legyen pontja legalább 100 mert anélkül nem tud segiteni neked. Én 2x már megnyertem a 100eurot
2es
Valószínű ok azért nem tudnak segiteni mert nincs meg a 100pontjuk ,vagy te használtad el és 100 alatt van neked is.
Nekem is sokaig nagyon rosszul ment,és ugyanezeket adta be. Új fiokrol kezdtem,tiktokon hirdettem a kodomat.
3as
Akkor csak mason tudnak neked segiteni,viszont az is fura hogy valakinek korlatozva van ez a segitseges dolog van aki csak 10x tud segiteni,többször nem.
Furán lett össze állítva.
A legeslegjobb ha mindenki új tagokat hívna mert azoknál tuti sikerul hogy kaptok pontokat meghozza új tagoknál 3pont jar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!