Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban még vannak olyan lányok akiket nem csak az egész napos tiktok pörgetés érdekel? 16/F
Nem csak azokat zavarhatja, akik nem pörgetik a tiktokot. Ez nem ezen múlik.
Egyébként sosem tiktokoztam, de engem nagyon tud zavarni,ha tök random rámírnak. Bár nagyon-nagyon ritkán (egy évben max 2x) jól is elsülhet a dolog, és még az is lehet - ez még ritkább jelenség-, hogy meg is kedveljük egymást. De sok fiúnak nem is válaszolok inkább. Először utána szoktam nézni más felületeken, lestalkolom.
De ez nyilván csak én vagyok :D
Én se Tiktokozok.
De a random pasik privijét kitörlöm.
Úristen, persze hogy vannak olyan lányok. Csak valószínűleg rossz helyen keresgélysz. Én falnak megyek azoktól, akik a neten élik az életüket, szerencsére az én ismerőseim nem ilyenek. Sokan vannak normálisam!
Ha random rámírnál és nem tudnám, hogy ki vagy (személyesen még csak nem is láttalak), valószínűleg kamunak hinném és törölném, de ha valaki a suliból, vagy egy ismerősöm ismerőse, akkor még akár beszélgetnék is vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!