látszik hogy 16 vagyok ;D
nekem véleménynyilvánítás helyett az oltás tűnt fel, már elnézést. de nem vagyok sem idióta 16 éves, sem bárki édesszíve.. csak fura, hogy mindenki ízléstelennek tartja, mert ő a ruhát kérdezte, és nem a harisnya melltartó ruha kombót.. :D
"Felvennétek a suliba ezt?"
És egy link. Hol van ebbe hogy KIZÁRÓLAG a ruha és nem az összeállítás? De rühellem a nagypofájú 16 éveseket... fú de nagyon. Kis pcsák aztán már az arcuk rohadt nagy.
Amúgy nekem tetszik, bár én nem venném fel, mert nem állna rajtam jól, meg bzinak és néznének. De rajtad biztos csinos.
Felvennétek a suliba ezt? ( Rá egy kabáttal)
én ezt úgy értelmezem, hogy az egész összeállítást (most már tudjuk, hogy nem ezzel a melltartóval) de ebbe nem csak a ruha tartozik!
"Normális vagy?"
Te olvasol divatmagazinokat? Bevett és divatos szokás a nyári ruha téliesítése egy vékony garbóval alá! Mert amúgy hogy képzeled el? Rá veszed? Akkor mi értelme az egésznek? Kardigánnal, ha begombolod szintén miértelme, ha kigombolod topis az egész. Ha meg nem veszel fel semmit akkor csak simán nevetséges vagy, hogy alulról harisnyásan ősziesen öltözöl, felül meg július közepe van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!