Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen összeg alatti cipő az...

Milyen összeg alatti cipő az amit nem vennél meg és nem hordanál?

Figyelt kérdés

2023. júl. 21. 18:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam alsó határ nincs, csak felső.
2023. júl. 21. 19:37
 2/12 Metionin ***** válasza:
Nem összeg kérdése, hanem maga a cipő kinézete, anyaga. Régen sok piacos cipőm volt még amikor gyerek/kiskamasz voltam és ránézésre úgy nagyjából be tudom lőni, hogy melyik az a fajtakialakítás, ragasztás stb. ami szét fog jönni egy hónap alatt.
2023. júl. 21. 19:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít, hogy mennyire olcsó, kinézete legyen jó, meg kényelmes legyen
2023. júl. 21. 22:46
 4/12 anonim ***** válasza:
ez inkább cipő kérdése mint az áré
2023. júl. 22. 11:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, van, hogy egy pl 15 ezer forintos cipőt se vennék meg, ha nem tűnik tartósnak.
2023. júl. 22. 12:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Kínaiban vettem 5 ezerért egy cipőt ami tök kényelmes és jól is bírja ellentétben a sok nike cipővel (30-40k) amit felpróbáltam egy cipőboltban és mind nyomta az egxik lábujjam..
2023. júl. 22. 22:20
 7/12 hosszúhajú ***** válasza:
100%
alsó határ? az meg minek? van úgy hogy tök jó, strapabíró, csak már nem divat és leárazzák. hagyjam ott csak azért ment már nem trendi? van saját személyiségem, és ha tetszik, megveszem.
2023. júl. 23. 00:27
 8/12 anonim ***** válasza:
42%

??? Ez miért függene az összegtől, nem is értem... Tehát egy amúgy márkás cipőről is lemondanál ha nyereményként kapnád, csak mert nem fizettél érte eleget?!

Ha tetszik, jó a minősége, akkor nem zavar, hogy nem elég drága. Bár ha az üzletben ragaszkodsz hozzá, hogy még egy húszezrest rádobj az árára, mert kevesled, szerintem nem fognak nagyon erősen tiltakozni a pénztárnál.

Vettem már 3-4e Ft-ért is cipőt és kényelmes volt, szerettem.

2023. júl. 23. 07:49
 9/12 anonim ***** válasza:
30 ezernél többet nem szánnék rá,de az akkor már strapabíró bőrcipő legyen. Amúgy Nike sportcipőket szoktam venni a Deichmanban leárazáskor kb 15 ezerért. Hetente moson őket,mivel erre elég háklis vagyok. a legrégebbi 5 éves, hibátlanul néz ki mosás után.
2023. júl. 23. 13:55
 10/12 anonim ***** válasza:
a bőr cipőket mosod?
2023. júl. 24. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!