Hogyan kell helyesen a bonprixnél visszaküldeni az adott dolgot, dolgokat? Milyen a korlátlan utalvány visszatérítés? Megjelenik a fiókomban az adott összeg és tudok róla vásárolni?
A Bonprix-től rendeltem és vannak a ruhák közül olyanok, amiket vissza szeretnék küldeni.
Visszateszem az eredeti csomagolásába, mellé teszem a visszáru nyomtatványt meg az utánvéti számlát(és azon van egy matrica) arra ráírom a címet ahova küldenem kell és ráragasztom a csomagra. Normál csomagként feladom a postán.
Én GLS-el küldtem vissza a ruhákat, amit először igen, majd a következő alkalommal nem fogadtak el:
Visszahozta a GLS nevetve, hogy felesleges kört futottam...A Bonprix erre magyarázatot -sem honlapján / sem e-mail-ben - nem adott és a kellemetlenségért kárpótlást sem adott...
Következett az általuk javasolt MAGYAR POSTA. Ők 2 hét múlva - a CÍMIRAT kitöltését követően - jöttek a HÁZNÁL TÖRTÉNŐ FELVÉTEL-t teljesíteni...
Végül, már majdnem lejárt a 100 napos visszaküldési lehetőség is, mert több szállítmányt vártam be a nyáron, melyből végül egyszerre küldtem vissza a problémás termékeket.
Végül 4 nappal a 100 nap lejárta előtt érkezett meg Hozzájuk a visszáru...
Bonprix Ügyfélszolgálat viselkedése:
- Ők semmiről sem tehetnek...
(Mintha nem ők szabnák meg a Magyar Posta szerződési feltételeit /
mintha nem ők utasították volna el a GLS-t.)
- Mintha mi sem történt volna...
("Reméljük, hogy továbbra is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.")
- A hölgy még "kedvesen" meg is hazudtolt, mint ügyfelet, akikből
amúgy élnek:
"Nem igaz, hogy csak 100 napon belül történik a visszatérítés."
Akkor miért is reklámozzák a 100 napot a honlapjukon ?
Sok sikert a Bonprix-hez !
"with a Positive Feeling in a connected World" !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!