Nyaraláson kínos haspuffadás, maradhat azért a bikini? Csináltam egy képet gyorsan.
Figyelt kérdés
Hát szóval ez a helyzet... Nem tudom mi okozza, lehet valami olyat ettem... Sajnos nincs egyberészes bikini nálam, ami takarhatna kissé. Mit tudtok tanácsolni?
2023. júl. 20. 17:44
11/20 anonim válasza:
Nem gaz szerintem. Nem gondoltad vegig, mit ettel mostanaban? 😗 Vagy nem fog megjonni?
12/20 A kérdező kommentje:
Megjönni nem fog. Ma reggel ettem avokádókrémes kenyeret, zabkását, majd kávéztam, ebédre gulyáslevest és káposztás rétest, olyan 4 körül pedig egy túrós táskát és szilvát.
2023. júl. 20. 19:47
14/20 A kérdező kommentje:
Miért?
2023. júl. 20. 19:50
15/20 anonim válasza:
Hát ez felülről rosszabbnak látszott, mint oldalról, ahhoz képest szinte fel se tűnik.
16/20 anonim válasza:
Szép a bőröd. A haspuffadás kellemetlen, de csinos vagy így is. Remélem azóta elmúlt.
17/20 anonim válasza:
Maradhat persze. Mitől puffadt fel a hasad?
18/20 A kérdező kommentje:
Írtam.
2023. júl. 21. 16:43
19/20 hosszúhajú válasza:
ha magasabban felérne az a fürdőruha, kevésbé emelné ki. szóval igen. magasabb derekú bikiniben sokkal előnyösebb lenne, mert így pont kiemeled.
20/20 anonim válasza:
Nem annyira gáz oldalról de megértem, én is voltam már sajnos ilyen helyzetben nyaraláson, csak én 3 napig nem tudtam wcre menni… én vettem olyan horgolt cover up szerűséget, abban egy picit felszabadultabb voltam de a strandon már levettem, úgy voltam vele ha azt hiszik terhes vagyok az még a jobbik eset 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!