Szerintetek lehetek terhes?
Tesztet csináltál?
Terhességi tünet a hcg hormon miatt van, tehát ha az tüneteket okoz, akkor a teszt kimutatja a terhességet.
a clearblue teszten volt egy nagyon halvany csik. Meg akkor mikor volt ez a pecseteles. Most csutortokon megyek nogyogyaszhoz.
Igazabol addig nem akartam mar tesztet csinalni. En csak kivancsi lennek valaki volt e hasonlo helyzetben
Máricus 13-án volt meg.
Április 9-en délután volt pecsételő rózsaszín váladék majd később barnázás ennyi
Május 7-én jönne a nem várt.
Igen mert mar sokszor csalodtam nem tudom tudod e mi at a pcos ha nem olvass utana
1 eve szenvedek ebben hogy tervezzuk a babat es semmi szerintem 1 ev alatt megse tudom szamolni mennyi tesztet vettem mar. Es mar bele faradtam ezekbe is.
Anno nekem is mensi idején 2nap barnázás volt csak. Azt hittem a hormonokkal van gond. A tesztem is annyira halvány volt, azt gondoltam száradási csík. 2hétre rá mellfájdalom jött és teszteltem újra. Akkor pozitív volt már.
Szerintem holnap érdemes lenne egy tesztet nézni reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!