Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen öltönyöd van(nak)?

Milyen öltönyöd van(nak)?

Figyelt kérdés
Milyen márka, mennyibe került, stb :D kíváncsi vagyok
2023. júl. 19. 04:33
 1/5 anonim ***** válasza:
24%

Semmilyen.

Nem rajongok az egyenruhákért.

2023. júl. 19. 06:42
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Most jöttem fel a szállásunk reggelizőjéből, az emberek nagyobb hányada ugyanazt a fazont hordja. Szabadidőcipő, márkajelöléses vagy mintás póló, rövid vagy hosszúnadrág, nők meg a toptól elkezdve az egyberuháig minden, de egy kaptafa az is. Nagyon kevés volt, amire azt mondanám, hogy egyedi. Enyit az egyenruha jelzőről, amit az emberek megvesznek bármely bevásárlóközpont bármely üzletében.

Kérdező, én egy öltönyházban vettem, kb 80 - 90 között, nem emlékszem már pontosan. Zakó, mellény, nadrág. De ha szabóhoz mész, ott kb 100-120 a kezdése egy totál alap szettnek (semmi extra, vagy díszítés), aztán a vége csak az igényeken múlik.

2023. júl. 19. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Semmilyen. A mindennapokban nem hordom. Olyan alkalom, amire jól jönne talán 5 évente egyszer van. Azt megoldom másképp, csak azért nem ruházok be ekkora összeget. A szekrény mélyén még valahol megvan az, amiben érettségiztem. De az nem tegnap volt, már biztosan kihíztam.
2023. júl. 20. 07:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Piacos, meg egy érettségire csoportosan csináltatott. Mindennapokban lazább ingeket hordok, főleg pulóverrel vagy néha zakóval, szóval nem vettem volna drágábbat mai fejjel.
2023. júl. 25. 03:00
 5/5 anonim ***** válasza:

3 van:

-Sötét szürke szokásos "üzleti" öltöny három gombbal. Nem linkelek képet, mindenki látott már ilyet.

-Sötétkék vékony világos csíkokkal dupla gombsorral és csúcsos gallérral. Nagyon elegáns, ez a kedvencem. Ehhez hasonló: [link]

-Van egy kicsit kevésbé elegáns. Középkék, vékonyabb nyáriasabb anyag és bézs színű gombokkal. Ehhez hasonló, csak a zsebei normális öltönyzsebek: [link]

Árak: Mai áron számolva szerintem olyan 150-200ezer forint körül lennének per darab.

2023. júl. 26. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!