Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tetszik nektek ez a nyári...

Tetszik nektek ez a nyári ruha? Mennyire lehet laza szabású egy ilyen fazon?

Figyelt kérdés
Én most szeretném megrendelni, csak nem tudom, s vagy m méretet vegyek e belőle, mert általában a 2 méret között vagyok. Széles a csípőm, és hiába jó felül az s, alulra általában M méret kell, bár ez főleg a feszesebb szabású ruhákra igaz. Azt se akarom, hogy túl hosszú legyen, mert alacsony vagyok.

2023. júl. 17. 14:18
 1/10 A kérdező kommentje:

A link meg lemaradt, bocsi.

Ez a ruha:

[link]

2023. júl. 17. 14:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik, olyan, mint egy lepedő, úgyhogy biztos laza, ahol nem gumis.
2023. júl. 17. 14:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik.Olyan, mint egy csúnyácska függöny.
2023. júl. 17. 15:00
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
az a fajta ruha, aminél akár a homlokodra is írhatnád, hogy "szégyellem az alakomat"
2023. júl. 17. 15:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik nekem sem.
2023. júl. 17. 15:46
 6/10 Metionin ***** válasza:
86%
Mérettáblázatot nézd meg, szerintem itt a felső részére hagyatkozz, mert az feszül. Alul elfér benne a széles csípő is szerintem. Amúgy nekem nincs bajom vele, nem a stílusom de nem bírálom mások ízlését.
2023. júl. 17. 16:28
 7/10 anonim ***** válasza:
49%

Nem különösebben tetszik. Melltartót sem igazán lehet alá venni, plusz pántja sincs, félnék hogy lecsúszik.

Szerintem amúgy S-t rendelj, alul ez elég bő szabású, az a fontos hogy felül passzoljon.

2023. júl. 17. 22:02
 8/10 anonim ***** válasza:
94%
A Reserved mérettáblázata elég korrekt. Évek óta rendelek, és minden jó lett, amit az alapján rendeltem, pedig elég speciális alakom van.
2023. júl. 17. 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az S méret jó lesz.Nekem tetszik.
2023. júl. 18. 16:11
 10/10 A kérdező kommentje:
S-est rendeltem. :) Igazából én is inkább az alakra simulós ruhákat szeretem, de ennek nagyon tetszik a mintája, és nem olyannak tűnik, ami kellemetlenül rámtapad ilyen melegben. Azért köszönöm mindenki véleményét, meg a segítségeteket is, én mindenkit felpontoztam.
2023. júl. 18. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!