Ünneplőben lenni csak úgy itthon?
Figyelt kérdés
Szeretnék, mert szeretem az ünneplőt, de ilyen melegben nem lehet viselni, ha nem vagyok itthon. Itthon viszont légkondi van, így jó lenne.
Ti kinevetnétek, ha így látnátok egy vasárnap itthon engem?
22/L
2023. júl. 15. 21:21
251/465 anonim válasza:
Hogy tetszett neked és másoknak mai szetted?
252/465 A kérdező kommentje:
Az előnye és hátránya is megvolt.
Alapvetően jó érzés volt, mert imádok ünneplőben lenni, tetszettem is mindenkinek.
Viszont nagymamánál kertes házban nagyon kellett rá vigyázni, a vonatra futni benne rosz volt, és estefelé már fáztam kicsit.
2023. okt. 31. 08:25
253/465 anonim válasza:
Legközelebb készíts fotót hátha ad ötletet másoknak is :)
Ez a legjobb így hogy találsz hozzá alkalmat is a viseléséhez.
254/465 anonim válasza:
Én ma tartok egy ünnepi napot :)
255/465 anonim válasza:
Remek gondolat, csatlakozom. Csak az öltönyöm nem tudom,hogy jó-e még,mert ezer éve volt rajtam.:)
257/465 anonim válasza:
Kinél mi a program? Meg miben?
258/465 anonim válasza:
Hétvégére párommal kitaláltuk,hogy ünneplős társasjátékot szervezünk. Azt hittük, hogy a többiek meglepődnek a kérésen,hogy kötelező az ünneplő a részvételhez. De nem, inkább izginek tartják. Így ha minden igaz öten fogunk szombaton ünneplőben társasjátékozni. 🙂
260/465 anonim válasza:
Szigorúan ünneplős, még ahogy anno a kérdező leírta. Fehér ing férfiak, nők fehér blúz (végig gombos). Férfiak sötét öltöny, Nők fekete szoknya. A csoport 3 nőből,2 férfiból áll.Ami pozitív,hogy van rá igény. Szóval mindenkinek tetszik az ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!