Ünneplőben lenni csak úgy itthon?
Szeretnék, mert szeretem az ünneplőt, de ilyen melegben nem lehet viselni, ha nem vagyok itthon. Itthon viszont légkondi van, így jó lenne.
Ti kinevetnétek, ha így látnátok egy vasárnap itthon engem?
22/L
Egyébként még egy dolgot tudok ajánlani a lányoknak, ha meglepetést szeretnétek ünneplővel: A matrózblúzt.
Az is ünneplő, és nagyon cuki tud lenni, csak nem mindegy, hogy milyen. Ami gombos, nem hosszú ujjú, vagy nincs legalább két fehér csík a galléron és a csuklón az szerintem nem néz ki jól.
Amúgy meg ma október 23.-a van, tessék mindenkinek ünneplőbe öltözni! ^^
Egy kis inspiráció és kedvcsináló a matrózblúzhoz: [link]
(Én vagyok rajta a mai szettemmel.)
Olyan tanácsot tudok adni még nektek, hogy az ünneplőt teljes mértékben tilos lecserélni az ünneplős napon.
Ugye már írtam, hogy egész napra szól, de nem ilyen szigorúan.
Ugye, ha el akarjuk játszani az ünneplős napok igazi vibeját: Az ünneplő kötelező szokott lenni.
Szóval, ha reggel úgy döntötök, hogy felveszitek, de nap közben meggondoljátok magatokat, és mégsincs már hozzá kedvetek, akkor is kötelező abban maradni egész nap, tilos félbeszakítani az ünneplős napot és átöltözni.
Illetve, ha a párotokkal csináljátok ezt, akkor lehet belevinni egy olyat a játékba, amitől izgalmasabb lesz, hogy nem megegyeztek abban, hogy melyik nap lesz, hanem bármelyikőtök egyoldalúan dönthet róla, és akkor mindkettőtöknek kötelező. Tehát játsszatok úgy, hogy előzmény nélkül közlitek a másikkal, hogy "holnap a megjelenés ünneplőben kötelező", vagy "holnap kötelező ünneplőben jönni", ahogy suliban is bejelentik, és akkor a másikótoknak hiszti nélkül kötelező elfogadnia és szintén ünneplőben lennie. A még nagyobb meglepetés kedvéért közölhetitek aznap reggel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!