Mi a véleményetek a mom jeansról? Többi lent
Azt mondják(fiatalok,modellek,ruhatervezők stb)a skinny jeans már ciki,de én xxs méretet hordok és borzasztóan áll a mom jeans,mint egy kukászsák:D Ezért hordok csak szoknyát vagy cicanacit
Van akin vékonyként jól áll a mom jeans egyeltalán?
Tényleg azt a szintet képviseli, amit írnak róla. Andráskát elviszed Danika szülinapi bulijára és nincs mit felvenni, csak azt a tíz éves nadrágot. Mindenki azt vesz fel amit akar, de szerintem is fura, amikor egy húszon éves lány úgy akar kinézni, mint egy ötvenes anyuka, akár nagymama.
Divat most megint elővenni a 80as 90es éveket, vagy 2000-es eleje/közepe időket, csak nagyon a kommersz jellemtelen irányokat is előveszik.
Elnézést kérek, de ha nekem így nézne ki egy lány az utcán, egyszerűen nem venném észre. Anyám nem öltözik így, pedig lassan karcolja a 60-at, végig járta ezeket a korszakokat.
#11 Annyira egyetertek:D !!
Tiktokon csak azt laton kulfoldieknel,es magyaroknal is h mennyire gaz a skinny jeans es csak a mom jeans a jo
Sok ducibb lany azzal ervelt h nem kell mutogatni h vekony vagy ezert nem kene skinny jeanset hordani:D
11.
Jó a kép a linkedben, nekem egy homárka jut eszembe, meleg bárban kitűnő viselet.
Mint egy fiú..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!