Mihez kell nagyobb elhatározás?
Lányok: textiles strandon levenni a felsőt vagy naturista strandra menni?
Fiúk: textiles strandon bő szabású szörfnadrág helyett feszülős boxer vagy fecske vagy naturista strand?
Textiles strandon semmiképp sem vetkőznék le. Az tök gáz.
Naturistán még nem voltam, de mivel ott mindenki meztelen, így engem sem zavarna.
4! zseniális vagy!!! :D
kérdező: nudi strandon senki nem néz furán ha meztelen vagy. de simán még rád is szólhatnak vagy összesúgnak mögötted - szóval egyértelmű
Érdekes kérdés.
Nyilván a naturista strandhoz kellene nagyobb elhatározás, bár voltam már naturista szaunában, ott nem jelentett gondot meztelenül lenni.
A textiles strandon én is a szörfgatyát hordom, mivel ezek olyan anyagból készülnek, amik hamar megszáradnak. Ha csak egy kicsivel sportosabb lenne az alkatom, akkor simán felvennék fecske vagy boxer fürdőgatyát, mert úgy jobban állna rajtam. És nem tartom gáznak vagy ódivatúnak a fecske alsót, ma is sok emberen láttam a strandon, de nekik az alkatuk miatt jól is állt.
Nem értem a kérdést. Mivel nem szeretem a fecskét, így nem kell hozzá elhatározás, mert nem szeretnék felvenni. Továbbá, mivel nem érdekel a nudista strand, ezért ahhoz sem kell elhatározás, így marad a textiles strand és az ilyesmi úszónadrág.
Ha szeretnél nudizni, de be vagy kaksizva, akkor vagy megugrod, vagy nem. A fecskéhez meg valóban kell egy sportosabb alkat, az a 120 kg-os férfin nem áll jól, mert rábuggyan a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!