Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Homályosodik a karórám,...

Homályosodik a karórám, Budapesten hova vigyem?

Figyelt kérdés

Mostanában elkezdett párásodni a karórám üvegje belülről ha ebben a kánikulában felveszem. Olyan, mintha belülről rálehelnék.

Tudtok Budapesten ajánlani olyan óraszervízt ahol ezt orvosolni tudják?

2023. júl. 12. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
ezer fok van, azért csinálja. Ha nem lesz kánikula, elmúlik
2023. júl. 12. 17:10
 2/5 A kérdező kommentje:
De a családban senkinek sem csinálja ezt a karórája, pedig egész nap hordják. Ezért gondolom, hogy ez nincs rendjén.
2023. júl. 12. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem zár jól a tömítés, víz jutott bele és miután a melegből bemégy a hűvösebb szobába bepárásodik. Ez nem egy bonyolult hiba, szinte bárhol foglalkoznak vele.
2023. júl. 12. 19:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Nekem pont a fordítottja van, ha kint vagyok akkor párás ha bejövök eltűnik. Ugyan ez ha kint vagyok a napon párás, klímás kocsiban eltűnik.

De igazából megbízható, márkafüggetlen szervíz érdekelne. Noname a kicsike. :)

2023. júl. 12. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg tömítéscserét igényel. Ne vidd vízbe, amik nem cserélteted a tömítéseket.
2023. júl. 24. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!