Vinted: vásárlói védelem van, de az eladó védelme hol marad?
Ne haragudj, de bármennyire is szeretnéd nincsen igazad. Nem vagyok megsértett és nem is jártam meg, előzékeny vagyok és ahogy írtad, én sem ész nélkül keringek a világhálón, van nekem már elég tapasztalatom amit más kárából tanultam meg és képes vagyok a múlt tapasztalatai alapján előre meglátni, hogy mik a kiskapuk amikkel valószínüleg élni fognak azok akik akarnak. Én is benne vagyok vintedes csopikban, onnan is linkeltem ide a csajt aki megjárta csak természetesen töröltették az előző hozzászólásomat, de mégegyszer nem fogom hosszasan kifejteni, csak azért h megint letöröljék a innen... lényeg a lényeg, hogy én is látom, hogy egyes eladók szenvednek és kételyekben vannak.
Egyébként is nem ez volt a fő kérdés, hanem az, hogy miért csak a vásárlókat védik, a vevőket nem, de teljesen mindegy, nem fogjuk megváltani a vinted világát. Most épp avval szenvedek, hogy kivegyem az egyenlegemet onnét (aztán megyek vissza inkább vaterázni/jófogásozni), de a vinted már itt is bekavar, hogy nem engedi hozzáadni az iban számomat (igen olvastam a szabályzatot, igen csak én használom az ibant, most először csatolnám azt, igen ellenőriztem helyes minden, nem nincs space a számok között) - perpill a support ügyködik ezen, remélem megoldják.
"miért csak a vásárlókat védik, a vevőket nem"
Te azt sem tudod, mit akarsz írni.
Avval, onnét... továbbra is azt gondolom, nem vagy túl tájékozott.
AZZAL a kifejeltéseddel főleg, hogy mész vissza jófogásozni... a jófogás haldoklik, ott már se eladni, se venni nem érdemes, mert nem nagyon van mit. Egy dolog viszont biztosan van ott: átverés. Ezek a csalók ugyanúgy ott vannak, és nem csak ezen a két helyen, hanem minden online felületen, ami lehetőséget ad a kommunikációra.
Sajnálom, ha megsértődtél a válaszomon, de nem nagyon tudok ezzel mit kezdeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!