A kérdező szavazást indított:
Nem.
Igen. Otthon 4 fal között.
Igen. Akár emberek közé is felveszem.
Nincs pasim, de ettől függetlenül van férfi ingem, és hordom is.
23 szavazat
2/12 anonim válasza:
Nem, ez tipikus filmes hülyeség.
3/12 anonim válasza:
A kockás ingjeit van, hogy kölcsönveszem boltba járásokhoz, vagy kisebb sétákhoz 😀 Persze nem ebben a kánikulában.
Na, meg egyszer önállósítottam magam és vettem neki egy sima fehér inget, mert korábban említette, hogy szeretne, de végül kisebb volt rá a kelleténél, így azt jobbára én szoktam hordani 😄
4/12 Metionin válasza:
Nem, mert 3x akkorák, min én :D (nem ő nagy, én vagyok kicsi)
5/12 anonim válasza:
Nem, a sajátjaimat jobban szeretem:)
6/12 anonim válasza:
Nem.Akkora mint egy sátorlap.
Én 67 kiló ő meg 110.
8/12 anonim válasza:
A feleségem a trikómat szokta felvenni, melltartó nélkül. Nagyon izgató látvány benne, amikor meg én veszem fel, izgató a tudat, hogy mi volt benne!
9/12 anonim válasza:
Csak, ha nincs otthon és hiányzik.
10/12 anonim válasza:
Szerintem is filmes hülyeség, a kuretta másnapján reggel, amikor a nő a hagymás tojásrántottát főzi és jaj nem volt semmi amit felvehetnék, majd kijön a félmezittelen kan, ad egy romantikus szájpuszit, aztán a nő hozzáteszi, hogy főzött kávét, tölti is. Majd snitt és mennek el, csak a reggeli aktus kimaradt az idősávból, mert az már sok lenne, pedig tuti felcsapta a konyha asztalra a csajszit a srác, hogy meglegyen a napindító jóga gyakorlat. Ráöntötte a juharszirupot a nő bimbójára és üvegvágós keménységűre falta, persze úgy, hogy a tag ingje még a nőn van, csak ki van gombolva. A s€ggzabát már nem is említem, kb alap egy jó rántotta előtt az aktus másnapjának reggelén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!