Férfiak - mikor és mi miatt vesztek fel atlétát?
Figyelt kérdés
Egyáltalán használjátok még?2023. júl. 7. 23:32
11/23 anonim válasza:
Akkor, ha el akarom riasztani a csajokat. De akkor ing alá
12/23 anonim válasza:
Alváshoz szoktam leginkább, fekete, szürke és fehér színű verziókat hordani.
14/23 anonim válasza:
Konkrétan atlétát csak ing, póló alá (olyan fehér bordázott hagyományos atlétát). Edzőterembe is szoktam bár az ilyen bővebb, inkább nem is atléta csak ujjatlan. Ezeken kívül nem igazán.
15/23 anonim válasza:
Nem tudom mi a gond az atlétával. Ilyen melegben talán a legjobb utcára is,edzésre is. Nyílván nem az Operába, de normál programokra miért ne. Szerintem teljesen oké.
16/23 anonim válasza:
#15: Legyek maradi, de az a szememben alsóruha. Boxeralsóban se mászkálok.
17/23 anonim válasza:
Itt nem feltétlen a fehér atlétáról van szó hanem inkább az ujjatlan pólókról amik azért
1 elegánsak
2 jó szellőzést biztosítanak
3 sokkal kényelmesebb benne a mozgás
18/23 anonim válasza:
#17: Az elegánssal azért vitába szállnék (az valahol egy komolyabb galléros pólónál kezdődik), a szellőzés meg a kényelem ok.
19/23 anonim válasza:
#14 vagyok. Ennyire miért lettem lepontozva? Csak ing alá meg garbó alá, esetleg hosszú póló alá veszek fel, utcára én se. Ezzel akkor mi a gond?
20/23 A kérdező kommentje:
Minden alkalommal veszek fel atlétatrikót - évszaktól függetlenül. Legtöbb esetben fehér ing van rajtam, így átüt az atléta sziluettje, amit egy kolléganő szóvá is tett.
Véleményem szerint az atléta a férfi ruházat része - és inkább atléta, mint egy átizzadt ing. Kicsit meglepett, hogy idejemúltnak gondolják sokan és nőriasztónak. :(
2023. júl. 14. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!