Tényleg újra divatba jött a balerinacipő? Mindenhol ezt olvasom, de nem látok sem a boltokban, sem embereken.
Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 11:29
11/15 anonim válasza:
Pesti vagyok,itt is sokan hordják.
12/15 anonim válasza:
40 év alatt azért már leeshetett volna, hogy a divat nem úgy működik, hogy van egy valami, ami épp divatos, és más nem.
Magassarkúk közt is vannak, amik divatosak, és amik nem. Sportcipők közt is vannak, amik divatosak, és amik nem. Balerinacipők közt is vannak, amik divatosak, és amik nem.
13/15 anonim válasza:
Szerintem ki se ment a divatból, bő 10 éve töretlenül gyakran làtom.
14/15 anonim válasza:
Én is gyakran látom, szerintem sosem ment ki a divatból. Bár én gyűlölöm őket, sajnos, pedig másokon olyan jól néznek ki, de egyszerűen nem bírom elviselni magamon.
15/15 anonim válasza:
Nem tűnt fel, hogy az utcai emberek 90%-a nem az aktuális divat szerint öltözik? Legalábbis nem tudatosan követi a divatot, inkább még eszi, amit a többiek viselnek. Egyébként meg cipőnél legfontosabb, hogy kényelmes legyen, aztán az, hogy menjen a stílusodhoz, jól álljon, divattól függetlenül. Amúgy a balerina egy klasszikus, senki sem fog maradnak mondani, ha hordod. Vannak ilyen divathóbortok, mint a holdjáró, a combközépig érő csizma, stb, amik tényleg eltűntek egy idő után, de klasszikust bármikor hordhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!