Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi ideig tart megvarratni...

Mennyi ideig tart megvarratni egy öltönyt?

Figyelt kérdés
Szeptemberre kellene. És hol érdemes jó ár érték arányban vásárolni? Egyáltalán mikor érdemes varratni? Sokkal jobban áll, mint egy konfekció?

2023. jún. 30. 09:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Én még nem varrattam magamnak öltönyt úgyhogy azt nem tudom . De olyat már csináltattam,hogy vettem egy konfekció öltönyt és azt igazíttattam méretre varrónővel.Bár igaz ,hogy nem sokat kellett változtatni. A nadrág szárát rövidebbre kellett vetetnem. A zakónak pedig kicsit hosszú volt az ujja és egy kicsit szűkebbre kellett szabatnom Úgy már megfelelően állt rajtam.

Egyébként ha nagyon utánajárok,akkor a zakón nem is kell változtatni ,abból van nekem teljesen megfelelő is. Csak a nadrágok hosszabbak a kelleténél.Tehát szerintem csak akkor érdemes varratnod ,ha a konfekció méretek nagyon nem megfelelőek neked !Amit varratsz az biztosan jobban áll majd,mint a konfekció .Főleg akkor ,ha a testméreteid nagyon eltérnek a konfekciótól.Szerintem először próbálj fel többféle méretű,márkájú és kialakítású öltönyt.Lehet,hogy valamelyik közel megfelelő lesz és nem kell varratnod !

2023. júl. 2. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!