Mennyi ideig tart megvarratni egy öltönyt?
Én még nem varrattam magamnak öltönyt úgyhogy azt nem tudom . De olyat már csináltattam,hogy vettem egy konfekció öltönyt és azt igazíttattam méretre varrónővel.Bár igaz ,hogy nem sokat kellett változtatni. A nadrág szárát rövidebbre kellett vetetnem. A zakónak pedig kicsit hosszú volt az ujja és egy kicsit szűkebbre kellett szabatnom Úgy már megfelelően állt rajtam.
Egyébként ha nagyon utánajárok,akkor a zakón nem is kell változtatni ,abból van nekem teljesen megfelelő is. Csak a nadrágok hosszabbak a kelleténél.Tehát szerintem csak akkor érdemes varratnod ,ha a konfekció méretek nagyon nem megfelelőek neked !Amit varratsz az biztosan jobban áll majd,mint a konfekció .Főleg akkor ,ha a testméreteid nagyon eltérnek a konfekciótól.Szerintem először próbálj fel többféle méretű,márkájú és kialakítású öltönyt.Lehet,hogy valamelyik közel megfelelő lesz és nem kell varratnod !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!