Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen anyagból készülnek az...

Milyen anyagból készülnek az ilyen ruhák? Mennyibe kerülne megvarratni?

Figyelt kérdés

Egyik sincs sajnos az én méretemben és hasonló fazonút szeretnék, ilyen vastagabb, stabilabb anyagból. Szeretnék utána járni mennyibe kerülne az anyag, de fogalmam nincs, hogy milyet keressek.

[link]

Itt a sárga hosszú ruha:

[link]

2018. jún. 8. 09:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ezek általában valamilyen kevert szálas polyester anyagból vannak, esetleg valami lágyabb esésű taft anyag, különösen a 2.ra igaz ez. A felsőrész lehet valami rugalmasabb jersey anyagból is, abból kényelmesebb is. Nem tudom hol élsz, de nekem az a tapasztalatom, hogy elég gagyi anyagokat lehet kapni, legalábbis itt nálunk, vidéki nagyvárosban.
2018. jún. 8. 11:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha lejjebb görgetsz akkor le van írva az első ruhánál hogy 100% poliészter.

A másodiknál nem tudom melyik ruhára gondolhatsz mert 2 van, de ott az üzletben megtudod nézni.

A varrás szerintem annyira jönne ki kb. mint a ruha ára.

2018. jún. 8. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!