Hol lehet nalunk ff nejlon harisnyat kapni? Rendelni nem.szeretnék.. valaki vett már?? Tapasztalat?? Vekony atlatszora gondolok
Tökéletes válasz :D
Neked mindegy, csak végre valaki szóljon már hozzád.
:D
"Ha azt viselek akkor nem baromság, igaz?"
Egy újabb "kérdés" aminek a funkciója, hogy végre valaki, valamiért, tök mindegy, hogy miért, csak szóljon végre hozzád.
Kezeltesd magad.
21, miért fáj neked ha pasi szereti hordani?
Ha neked is csak az a ffi aki nem hord harisnyát, akkor te is csak egy ösztönlény vagy akinek csak a harisnya nélkül tud férfi lenni vki .
Persze ti nők bármilyen ffias holmiban baromi nőiesek lehettek ugye?
21.
Látom megfogtalak.
Ha már válaszolni sem tudsz csak mekegni, és ha zavar az itteni kérdéshez az érdemi hozzászólás akkor lapozz inkább tovább!!
Írsz egy kommentet vasárnap délután, majd másnap kora reggel, mivel még nincs válasz, ebből az a következtetésed, hogy:
"Látom megfogtalak."
Nem. Csak én nem itt élem ki magam.
"miért fáj neked ha pasi szereti hordani?"
Nem fáj. Írtam ilyet?
Nem.
Persze ezt te is tudod, csak írni akarsz vmit, hogy írjak vissza.
Hát jó, most utoljára, nehogy a Dunát szennyezd a tetemeddel.
"Persze ti nők"
Férfi vagyok.
:) te szegény, meg nem értett pszichiátriai eset.
Tőlem riszáld magad, amiben csak akarod, hidd ettől magad különlegesnek, hajrá.
A további "kérdéseiddel", művi értetlenkedéseddel pedig egy pszichiátert keress.
:)
Remélem kitomboltad magad, és eltolod innen a biciklit…
Én írtam olyat hogy “ti nők”.??
Próbálj már különbséget tenni két kommentelő között, te egyetemista.
#19 Magyarország is tele van ilyen feltűnési viszketegségtől szenvedő bohócokkal főleg a nők, de ffiak is némileg.
Nők gyakran prostituáltnak öltöznek vagy hajléktalannak, vagy csak ízléstelenül. Mind 3 feltűnően kirívó. Legszebb az amikor holdjáró cipőt szoknyával hordja 😄
A hapsik meg a szandál-zokni párosítással tűnnek ki a tömegből és a trikós, fehérzoknis tornacsukás szettel, mint aki kosárlabda edzés után elfelejtett átöltözni.
26.
Még hozzá tenném a nőket a listádhoz, mikor bevásárláshoz, vagy kutya sétáltatáshoz futó cuccba öltöznek, szemből a csikló, hátulról a két farpofa látszik.
A pitcsagatyákról se feledkezzünk meg, én azt mondjuk inkább hívom francia bugyinak, mert szára nem igen van.
#27 ezért nem kell másokkal foglalkozni!
Sokan nem mások megfelelése szerint öltöznek, hanem úgy ahogy jól érzi magát .
Èz igaz a harisnyát hordó pasikra is.
28.
Én nem foglalkozok másokkal, csupán az idegesít ha azok akik másokkal foglalkoznak, diszkriminatív módon kihagynak valakiket.
Jelen esetben a nőket. Őket valahogy nem ekézik úgy mint minket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!