Hol lehet nalunk ff nejlon harisnyat kapni? Rendelni nem.szeretnék.. valaki vett már?? Tapasztalat?? Vekony atlatszora gondolok
Kérdező
Kipróbáltad? Milyen volt?
Igen próbáltam, 20DEN-es barnát, szerintem észre se vette senki, de imádtam.
Sima normál-laza rövidnadrággal.
Elfelejtettem a visszaszámlálást!
3,2,1 ÉÉÉs üdvözletem a már nagyon várt 18-19- es elmeroggyantnak
Ők sosem hiányozhatnak!
Én mindég boldog vagyok ha az ilyen golyóéretteket idegesíthetek..
Negatív tapasztalat?
Anno mikor külföldről rendeltem férfi nejlon harisnyát, eltettem a csomagolását.
Ha valaki furán néz, csak az arcába nyomom,
Esetleg felhívom a figyelmét a nadrágra mint férfi ruhadarabra, mi a véleménye hogy most nőkőn látjuk..?
Ráadásul nem a szűket, ami szerintem a 18-19-es szerint női nadrág, hanem a bővebb szárút, ami igen csak férfi nadrág…
"Én mindég boldog vagyok ha az ilyen golyóéretteket idegesíthetek.."
Mindig tudtam, hogy akik ilyen baromságokat csinálnak, mint ffi létükre női harisnya viselése, azért csinálják, hogy az emberek figyelmét felkeltsék, mert a kóbor kutya sem vakkant rájuk, ráadásul ettől különlegesnek érzik magukat.
:D D D
És az ilyen nevez másokat "golyóérettek"-nek...
:D
Bár az ilyeneknek egy komment is kitüntetés: végre valakiből vmilyen reakciót húzott ki.
:D
London tele van az ilyen feltűnési viszketegségtől szenvedő bohócokkal.
19!
Az csupán csak ráadás ha a feketén-fehéren gondolkozókat felidegesítem, plusz én meg jól érzem magam.
Így helyes.
És még annyit, hogy a linkjeimben biztos láttad, gyártanak férfi nejlon harisnyát is!
Ha azt viselek akkor nem baromság, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!