Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fel szeretném egy kicsit...

Fel szeretném egy kicsit újítani a ruhatáram 19/F (?)

Figyelt kérdés

19 éves, átlagos testalkatú (sem túlsúlyos, sem nádszálvékony) fiú vagyok, és le szeretném váltani a régi pólóimat másféle ruhadarabokra, főként divatos, egyedi ingekre.

Milyen tippeket tudnátok adni ruhaválasztás terén úgy általánosságban? Bármilyen öltözködési tippet, ötletet elfogadok.

Boltok terén merre érdemes kezdeni? Mely boltok a legalkalmasabb a célom elérésének szempontjából?

A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm :D

2023. jún. 27. 00:36
 1/6 anonim válasza:
0%
Kezdd azzal hogy leviszed a testzsír százalékod 11%alá. Ha ott van, akkor Twink lettél, és minden jól fog állni rajtad.
2023. jún. 27. 00:44
 2/6 anonim válasza:
100%

A turkálókból viccen kívül tök jó cuccokat lehet szerezni, főleg ingeket. New Yorker-ben és HM-ben is jókat lehet szerezni, csak az nyilván azért drágább.

Én általábban másokról, mondjuk osztálytársaim öltezeitől nyertem inspirációt vagy kedveltebb filmes karakterektől. Például egyszer haverom egy sulis ünnepségre a fehér ingjére mellényt vett fel. Tetszett nekem, elhatároztam, hogy én is szerzek egyet és a közeli turkálóból 2 ezerért szereztem egy fasza fekete mellényt, amit azóta rendszeresen használok.

De hasonlóan voltam nyári ingekkel is. De pl. a New Yorkerből szereztem egy zöld nadrágot, mert gondoltam egy barnás ingemhez menne.

Először ötleted legyen, milyen esemény lesz az életedben következőleg, oda milyen ruhát szeretnél, onnantól már el tudsz indulni.

2023. jún. 27. 02:22
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 Definiálnád nekem a Twink szót?

#2 Köszi a tippet :)

2023. jún. 27. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha ingek, akkor szerintem nézz körül a Peek&Cloppenburg-ban, sokféle márkás ing van ott, igaz nem olcsók. Nekem az Olymp a személyes kedvencem, nagyon jó minőségű ingjeik vannak.
2023. jún. 27. 16:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Végül inkább az ingpólók mellett döntöttem. A NewYorkerben pénztárcabarát áron adták őket és tök jól néznek ki.

Ingeken és ingpólókon mit érdemes viselni, ami egy pulóver funkcióját látja el, és illik az alatta lévő öltözethez?

2023. jún. 27. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:
fashiondaysen vannak jók kedvező áron
2023. júl. 1. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!