Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha teljesen felakarom újítani...

Ha teljesen felakarom újítani a ruhatáramat, hol keresgéljek?

Figyelt kérdés
A legtöbb cuccomat másoktól kaptam, nem igazán az én stílusom. De most van pénzem, szeretném tudni hogy egy komplett ruhatár mennyibe kerülne ha nem egy New Yorker stílusú boltban vásárlok de nem is turkálóban? Tippeket, trükköket is elfogadok hogy mikor és hol lehet olcsón kifogni ruhákat, és hol ne vásároljak? Vidéki vagyok, nem konkrét boltokra vagyok kiváncsi csak arra hogy hol milyenek az árak, New Yorker nekem pl. drága. 80 ezerből ki lehet hozni egy komplett ruhatárat?

2017. dec. 19. 10:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha kabát és cipő nem kell akkor szűkösen de igen.
2017. dec. 19. 10:25
 2/7 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem hogy öltözködési tanácsot is szívesen fogadok minden évszakra.

21 éves nő vagyok, 145 cm, 45 kg, 70/A-s mellem van és "erősebb" vagyok alul de ruhában ez nem látszik, inkább azt szokták mondani kislányos az alakom. Rövid a derekam és a lábaim is. Vékonyak a karjaim. A hajam vállig érő, fekete. Zöld a szemem.

A cél az hogy a magasságom és a testalkatom ellenére annyinak nézzek ki amennyi vagyok és nőies legyek.

2017. dec. 19. 10:34
 3/7 A kérdező kommentje:
És ha a kérdésre is válaszolna valaki? -.-"
2017. dec. 19. 12:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben január elején a leárazáskor indulnék neki a vásárlásnak és akkor több mindent tudsz venni. Pl alapdarabok a h&m-ben ilyenkor 790ft-tól vannak. Ott érdemes körülnézni. Menj el egy plázába menj egy kört mérd fel mi tetszik/mennyibe kerül és utána a második körben vásárolj. Írj listát mik azok amiket mindenképp venni szeretnél.
2017. dec. 19. 13:00
 5/7 anonim válasza:
100%

Miert kene “korbe rohangalnia” a boltokat az aruhazakban?

Szinte minden komolyabb boltnak van webaruhaza.

Kinezed elmented megvarod mig learazzak pipa.

2017. dec. 19. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem jobb ha felpróbálja. Nem lesz egyszerű dolga főleg a nadrágokkal meg a kabátokkal mert alacsony és vékony.

Nadrágot lehet a gyerekosztályon kéne nézni. Ott olcsóbb is. Zara és a h&m gyerekosztályán is tök jók vannak.

2017. dec. 19. 15:07
 7/7 A kérdező kommentje:
A gyereknadrágokkal az a probléma hogy a combomig se megy fel...:)
2017. dec. 19. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!