Mennyit szabad/érdemes alkudni, ami még nem számít pofátlanságnak?
Szerintem ilyen 2-3 ezres ruhákból semmit. Én is hirdetek ennyiért is, és nem engedek.
Sz4ros 1-2 ezerért nem fogok a postára rohangáli mrs.Fillérbaxónak. Többet ér az időm, mint a ruha. Ennyi etővel inkább dobom a kukába.
Annyira pofátlan csóró ne legyen már valaki, hogy 2-3 ezerből alkudna.
400 ft... Akkor ő meg számoljon fel neked csomagolási díjat, utiköltség díjat míg elér a postáig? Gondolom ha az eladó filléreskedne, az már nem tetszene.
Erre a típusra mondom hogy a kutyát is megbaxxná 100 forintért.
5-ös: nem értek egyet.
A legtöbb ember el kéne döntse, hogy azért tesz fel egy ruhát eladásra mert pénzt akar belőle csinálni vagy mert szabadulni akar az adott darabtól.
Az első eset érthető ha mondjuk rossz a méret, alig használt vagy teljesen új darab, akkor teljesen érthető, hogy közel bolti áron teszi fel.
Az utóbbi esetben viszont szánalmas, hogy egyes emberek miből akarnak nyerészkedni. Tele van az oldal lestrapált dolgokkal amiket vagy 100x hordott a tulajdonosuk, már nem szereti de azért 4000-t elkérne érte. Ez nem reális.
Az aki tényleg helyet akar üríteni, az nem fogja túlárazni a dolgait, mert a célja, hogy hamar elkeljenek.
A csomagolás költségét hagyjuk már... volt, hogy 500 forintos terméket adtam fel úgy, hogy 150 forintért vettem bubis levelezőfóliát neki, mert az én érdekem is, hogy egy adott tárgyat tovább tudjon használni az, aki szeretni fogja az adott terméket.
Minősíthetetlen az a hozzáállásod, hogy inkább kukába dobnál teljesen jó terméket semmint eladd pottom pénzért. Ez már nem is a pénzről szól, hanem arról, hogy mekkora egy szemét fogyasztó vagy - legalább hazudtad volna itt azt, hogy elviszed adományboltba, akkor nem tűnnél ilyen hülyének.
Az pedig hogy útiköltség... nemár. Egy csomó packeta és foxpost pont van budapesten, de még kisebb városokban is. Gyakorlatilag bárhova mész - feltételezve hogy valaha kimozdulsz a házból - találsz egyet különösebb kitérő nélkül.
Nem fillérb#szó az aki spórolni akar... és nem véletlenül van az alku opció.
Nemmellesleg találkoztam már olyan eladóval mint te: elutasította az ajánlatom és leírta, hogy nem fog ennyit lejjebb adni egy termékből hisz szerinte eleve olcsón tette fel. Telt múlt az idő, hónapok és később adott egy kedvezőbb árajánlatot nekem a termékre, mert nyilván azon az áron amiért adni akarta senki se vette meg.
6, Én pl nem nyerészkedek. Márkás cuccokat hirdetek, többnyire mind cimkés, nem hordott. Bolti ár feléért vagy kevesebbért. Tegyük fel 12 ezer volt, 3ért felteszem, csórika még ezt is lealkudná.
Inkább szétvágom ollóval, hogy ne tudja kikukázni, és felhasználni egy hasonszőrű haverja. Jó hogy már én nem fizetek hogy megtiszteljen azzal, hogy hordja őlordsága.
Ha ennyire csóró, hogy száz forintért is eret vágna magán akkor menjen a máltaiba, turiba, vagy valami.
#8 te miről beszélsz? Én about you-n 8-10 ezerért vettem guess pólót pl.
Tényleg szánalmas dolog párezer forintos termékből alkudozni, ha amúgy teljesen jó állapotú. Ha szar állapotban van, akkor meg nem kell megvenni 500 forintért se, ennyi. A boltba sem állsz neki a kasszánál alkudozni, akkor máshol sem kell. Ez ilyen alja balkáni/török stílus.
Embertol fugg. Meg ertektol is.
En 37 ezres cipot alkudtam le 32 re (eredeti aron 70 ezres vizallo turacipo]
En alkudtam le 1500 forintos felsot 1000re is
De volt olyan ruham amit le akartak alkudni 1300rol 800ra, azt mar nem engedtem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!