Hol lehet (nem online) kapni a képen látható rövidnadrághoz hasonlót? Azaz kb. combközépig ér felhajtás nélkül is, és szűk.
Figyelt kérdés
Több helyen jártam, mindenhol épp térdig ér, és bő mindegyik rövidfarmer.2023. jún. 24. 06:52
3/6 anonim válasza:
Én is szeretek ilyesmiket hordani. Legutóbb netről rendeltem hasonlót. Szerettem volna idén is rendelni más színben, de sajnos az eddigi beszerzési forrásomnál azt írják, hogy kifutott, nem elérhető. :( Üzletekben én is mindenhol ezt a buggyos, meg térdig érő fazont látom.
4/6 anonim válasza:
Turkálókban szoktam látni
Ha nagyon nem találsz, vegyél egy rendes skinny farmert, és vágd le magad
5/6 anonim válasza:
ilyen állapotban van a lakosság, ha nem vagy dagadt, alig találsz magadra normális öltözéket
6/6 anonim válasza:
#3-as vagyok. Én dagadt vagyok. 180 cm és 105 kg. De a fenekem, combjaim a testalkatomhoz képest nem kifejezetten szélesek. Inkább a felső testemen van a felesleg. Így ezek a buggyos gatyák tényleg buggyosak, még rajtam is.
Turkálóba (Háda van nálunk) egyszer-kétszer benéztem, mert mások is ajánlották már. Nem kifejezetten rövidgatyáért, hanem csak úgy körülnézni. De semmi érdemlegest nem találtam, még semmit nem tudtam onnan venni magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!