Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divat lett a tanga bugyi a...

Divat lett a tanga bugyi a strandon?

Figyelt kérdés
Idén nyáron minden fiatal lányon tanga bugyit látok a strandokon

2023. jún. 23. 19:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 10-es!

Tiszteletben tartva a véleményed megjegyezném, hogy az "okosság" és a státusz között nincs közvetlen korreláció.

A tapasztalat azt mutatja, hogy lehet itt mismásolni, hogy ki miért..., de alapvető, hogy a megjelenésben a domináns elv másokban kialakuló személyi brand "olyatán" való alakítása, aminek vonásait mindenki saját jelleméhez igazítja. Szóval lehet itt erre, meg arra fogni, de a döntések formálják jellemünk... ezt tudomásul kell venni az élet minden egyes momentuában, így akkor is, amikor a bikini fazonját kiválasztjuk...

Ha már mindenképp közeli, a fazonnal korreláló tényezőt keresünk, akkor az lehet az EQ, ami viszont megint csak nem "okosságfüggő"...

A korosztályi megjelölésben: a 16-35-re jellemző leginkább az inferior klaszterben, de természetesen egy-két évvel fiatalabbak és a 35+ is némiképp benne van ebben a körben...

2023. jún. 24. 11:45
 12/15 anonim ***** válasza:
94%
Kötelezővé kellene tenni ezt a szokást, persze bizonyos életkortól.
2023. jún. 24. 23:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is divat volt.
2023. jún. 25. 21:43
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
Engem sose érdekelt a divat, nem is volt jó alakom, hogy tangában fürödjek. Nem jártam sose fodrászhoz, kozmetikushoz, nem vettem magamnak divatos ruhákat, most mégis boldog, nyugodt párkapcsolatban élek. Nekem a belső értékek fontosak, nem az hogy jól nézzek ki.
2023. júl. 26. 22:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
legutobb 4 baratnommel egyutt voltam az egyik aquaparkban, nem beszeltunk ossze, megis mind az 5-en tangaban voltunk :) csak a szinek voltak masok, en rajtam fekete volt, a halovany szineket nem szeretem
2023. júl. 26. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!