Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Akik utcai papucsot hordanak,...

Akik utcai papucsot hordanak, nem félnek a kilépés veszélytől?

Figyelt kérdés
Mármint ha sietve szállnak fel valamilyen járműre akkor leesik a lábukról, mert én is hordanék de ettől tartok

2023. jún. 23. 11:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A normális utcai papucsban járni (ami méretben is jó rád, és rendesen illeszkedik a lábadhoz), nagyjából olyan, mint szandálban járni. Nekem évekig volt egy magas talpú utcai papucsom, mert egyszerűen nem találtam akkor olyan szandált, ami jó lett volna rám. Soha sem léptem ki belőle, nem bicsaklott ki a lábam benne, pedig tényleg mindenhova abban mentem nyáron. Órákig gyalogoltam benne, abban mentem külföldre nyaralni, szálltam fel benne vonatra, buszra, metróra. Egyedül hegyekbe túrázni nem mentem volna benne, mert azért lejtős terepen kicsúszik a lábad belőle, de hétköznapi használatra ugyanolyan jó, mint egy szandál. Persze oda kell figyelni, hogy jót vegyél, olyat, ami valóban erre való, mert strandpapucsban vagy uszodai papucsban tényleg nem annyira biztonságos utcán közlekedni.
2023. jún. 23. 19:13
 12/19 anonim ***** válasza:
37%
A papucs nem tartja a sarkot (sem), ezért nem alkalmas már közepes hosszú sétára sem. Az idiótábbja még biciklizik is benne, a még idiótább meg kocsit vezet. Az emberiség története során 1-2 kivételtől eltekintve szinte soha nem mászkáltak papucsban kint, mert nem arra való. Ez ilyen modernkori hülyeség.
2023. jún. 23. 19:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Amióta elolvastam ezt, félek papucsot venni utcára: [link]
2023. jún. 23. 20:33
 14/19 anonim ***** válasza:
Jaja, hogy csúszós is, az már csak a hab a tortán.
2023. jún. 23. 22:21
 15/19 anonim ***** válasza:
38%
13: Ennek semmi köze a papucshoz. Én sportcipőben csúsztam el és esem akkorán mit az ólajtó, miközben szálltam le a mozgólépcsőről. Nem attól függ, hogy mennyire csúszós a lábbeli, hogy cipő vagy papucs, hanem hogy milyen a talpa.
2023. jún. 25. 08:52
 16/19 anonim ***** válasza:
57%

15: nem egészen... Nyilván a talp rengeteget számít, de ha valakinek megizzad a talpa, csúszkálni fog a papucsban, mellélép, így könnyen el is szakadhat. Szandálnál ilyen kevésbé fordulhat elő, mert az azért tartja a lábat.

(De persze ez a full műanyag papucsokra vonatkozik)

2023. jún. 25. 10:31
 17/19 anonim ***** válasza:
55%

15.

Na persze, a papucsok arról híresek, hogy recés-bütykös, jól tapadó talpuk van. A nagyobb probléma meg amit elöttem is írtak, a papucs nem mozog tökéletes szinkronban a lábbal, ami nagyon megnöveli az elesés esélyét, főleg csúszos felületen.

2023. jún. 25. 12:02
 18/19 anonim ***** válasza:
55%
#15 a legtöbb papucsnak szinte teljesen sima talpa van, főleg a flip-flopnak
2023. jún. 25. 19:32
 19/19 anonim ***** válasza:
De igen, tartok tőle ha tökrészeg vagyok, vagy ha néhány centis sárban kell járnom.
2023. jún. 26. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!