Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem jön meg a megrendelé...

Miért nem jön meg a megrendelés visszaigazoló email?

Figyelt kérdés

Pár perce rendeltem az about you-ról egy inget. Eszembe jutott már, hogy lehet nem egyből küldik, de azért úgy voltam vele, hogy megkérdezem a jártasabb embereket a témában, hiszen nekem ez az első rendelésem. Vagy ilyenkor már nem küldenek és csak holnap kapom meg?

Ne haragudjatok, hogy értetlenkedek, csak eddig más oldalakról rendeltem. De most csak az about you-n találtam meg amit kerestem.

#vásárlás #rendelés #About You #megrendelés visszaigazolása #megrendelés megerősítése
2023. jún. 22. 19:04
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és a pénzt levonták
2023. jún. 22. 19:05
 2/3 anonim válasza:
Ha nem vagy biztos benne hogy fogadták a megrendelésed akkor írj nekik és küldj egy képet a fizetésről bizonyítás képen, úgy hogy felmész a bankod telós alkalmazására előző tranzakcióknál meg keresed és képernyő kép
2023. jún. 24. 10:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Azóta elküldték, sőt, kiderült hogy még aznap este, csak a gmail nem jelezte
2023. jún. 24. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!