A Converse vagy a Vans alsóbb kategóriás, hosszúszárú cipői minőségibbek?
Ha csak a hosszúszárúról beszélünk, akkor a vans cipőt jobban ajánlanám. Vastagabb az anyaga, jobban tartja a bokát. De: nyáron nagyon beizzadós, a vastagság miatt. A converse: könnyebb, vékonyabb az anyaga de azért nem szeretem annyira, mert nem tartja olyan jól a bokát.
Összességében a vans az “vaskosabb”.
Kinézetre szerintem kb ugyanazt nyújtja, mindkettőt el tudom képzelni egy lazább, sportosabb öltözethez.
Másik: az, hogy aztán mennyi ideig lesz jó a cipő, azt csak a szerencse határozza meg. Barátnőimnek egy évet bírt a vans, nekem még mindig, 4 év után is hibátlan. A converse is hasonló, ott is vannak tipikus hibák, pl leválik a talp stb. De úgy gondolom, hogy ezek a hibák mindegyik cipőre érvényesek.
A Vans cipők könnyen szakadnak, néhány hét használat után a szivacsig felszakad a borítása belül, kívül pedig lekopik a talp hátulsó szegélyén a logó, meg törik is.
Bár jelenleg már egyik sem a tartósságáról híres, a kettő viszonylatában a Converse még mindig magasabb minőséget képvisel.
18:55
Én komfortosabban érzem magam, ha tartja a bokám, nem kényelmes a magas szárú cipő nulla tartással. És képzeld, még csak mankó sem kell ahhoz, hogy tudjak járni. Tiszteletlenséget tartogassad magadnak vagy olyannak aki kíváncsi rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!