Szerintetek gáz az olyan vászon cipő ami nem converse?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 11. 22:58
A kérdező szavazást indított:
Igen szerintem gáz ha egy vászoncipő nem converse.
Nem szerintem nem gáz.
29 szavazat
1/6 anonim válasza:
Miért lenne gáz? A Converse ugyanúgy kényelmetlen, és szétjön, mint egy olcsóbb, csak nagyobb a "presztízse".
2/6 anonim válasza:
Nekem egy csomó vászoncipom van, köztük két Converse is.
Meg soha életemben nem sugtak össze a hátam mögött, illetve senki nem kérdezte meg tőlem soha, amikor a noname - t húztam fel hogy "jeee, a cipőd nem Converse!"
3/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, nekem is van három Converse cipőm és kettő nem-Converse vászoncipőm. Egyik miatt se kaptam még negatív reakciót.
4/6 anonim válasza:
A Converse 10 évvel ezelőtt volt óriási divat, amikor én jártam Gimnáziumba :D.
Most ha neked egy Prada cipőd van, akkor sírjam el magam, mert nem Converse?
Egyáltalán nem luxus egy Converse. Egy túlárazott tornacipő. Menőbb márkákat is lehet találni ugyan ilyen áron...
5/6 anonim válasza:
Inkább ez a konverse gáz, mert mindenkin ez van!
6/6 A kérdező kommentje:
Oké köszi! ;D
2023. ápr. 13. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!