Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Packeta Z-boxból hogy tudom...

Packeta Z-boxból hogy tudom átvenni a csomagom ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Csehországból rendeltem csomagot packeta box-ba, azonban email jött is róla, hogy benne van az automatában, de sms, se értesítés az applikációban. Így mikor ki szerettem volna nyitni a boxot sehogy sem sikerült. Minden be volt kapcsolva a telefonomon, ami szükséges.

2023. jún. 21. 09:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is legutóbb Csehországból rendeltem ugyan ilyen automatába. Nálam az applikációban megjelent valami olyasmi opció, hogy automata kinyitása. Azt megnyomtam az automata előtt állva és kinyílt. Mást nem kell tenni.
2023. jún. 21. 10:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, csak nekem nem jelenik meg a rekesz kinyitása opció. Pedig engedélyezve van minden.
2023. jún. 21. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor tudod kátvenni, ha az alkalmazásban is megjelenik ez az opció, mert azon keresztül tudod csak kinyitni az automatát. SMS volt már, hogy nem jött, de az alkalmazásból már kaptam az értesítést, hogy megérkezett a csomag
2023. jún. 21. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!