Gáz egy piros Apple watch egy fiúnak?
11
Megjött a kötelező okoskodó, lenéző kommentelő aki még véletlenül sem a kérdésre válaszol.
12.
A kérdésből nem következik, hogy a színnek szól a kérdés...
Főleg a magyarázat fényében, ahol nem az van, hogy mindenki azt mondja, hogy női szín, hanem, hogy női óra.
11.
Ezt a választ sajnos nem tudom értékelni. Mindenki azt csinál a pénzével, amit szeretne, nem tartozom magyarázattal, csak Apple tetmékeket használok, igy nyilván ez sem hiányozhat.
Szerintem egy ilyen óra abszolut megér 200 ezer forintot ☺️ brutaljo a tudása és igen nem ez volt a kérdés. Egyébként ez teged minősít meg a nem létező intelligenciádat, mert rajtad kívül mindenki normalisan válaszolt a kérdésre. Azt javaslom keress egy csajt mert nagyon ki lehetsz éhezve.
Ne rontsd a kérdések alatt a levegőt, nélküled meg te nem jöttél normalis valaszokat kaptam!
14.
Ha mindenki azt csinál a pénzével, amit akar, akkor mi a fenének kérdezgeted? Nem mindegy akkor, hogy más mit gondol róla? Saját magadnak mondasz ellent, csak észre sem veszed. Ha meg nem mindegy, akkor én ezt mondom, tessék: piros Apple óra gáz. Meg a nem piros is.
(A 2. mondatodban a "nyilván" szó meg egyébként is elárulta, hogy Apple-sznob vagy, így tök mindegy mit mondunk, pontosabban, aki igent, annak azért megsimized a virtuális fejét)
13-15
Próbáld meg mégegyszer értelmezni a kérdést.
A kérdező szájába adod a dolgokat. Ennyire ne legyél már paranoiás.
A kérdés az hogy piros óra gáz e egy fiúnak te meg azzal jössz hogy milyen sznob és hülye hogy vett egyáltalán órát.
Ha ennyire rá akarod erőltetni a véleményedet másra keress egy olyan csoportot de ez a gáz nem a piros óra.
15
A kutya nem kíváncsi arra hogy egy olyan témáról okoskodsz erőszakosan és lekezelően amiről senki nem kérdezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!