Egy piros szinű feszülős nadrág gáz egy fiúnak?
Mindenki azt hord amit akar!
Leírom a nővédő versenyző helyett mert az ilyen kérdéseknél lapít mint szhar a fűben ,de mikor csajok vesznek fel férfias ruhákat és kérdezok,hogy nem gáz e én meg leratyizom őket akkor ezzel a varázsszóval kel védelmükre.
Szóval nyugodtan kedves kérdező ha neked tetszik?! Nem másnak öltözöl.
Nem gáz, nekem is van pirosban feszülős super-skinny farmerom. Csajok szerint vagány. :) Fekete pólóval eleve jól mutat a piros farmer. :) Ez fordítva is igaz, fekete farmer piros pólóval ugyanúgy jó! :)
Alapvetően az összhatás a lényeg, mert ugyanaz a farmer jó és rossz is lehet az alkatodtól függően. Meg a ruhád többi részétől függően is. De alapvetően jól szokott kinézni, főleg amik tényleg super-skinnyk, szóval fenéktől bokáig feszülősek. Nekem is ilyenek vannak több színben is. :)
F
Piros farmert alapból nem hordunk.
Szóval hogy legyen egy válasz a kérdésedre: gáz.
Persze ha neked minden vágyad olyat hordani, és leszarod ki mit mond, hordd nyugodtan és büszkén
Időpont ma 14:06
"Alapból nem hordunk"
Ezt milyen szabályrendszer rögzíti? A jog melyik része határozza meg? Érdekelne, nagyon kíváncsi vagyok.
Kérdező!
Azt gondold hogy ha tetszik és neked tetszik akkor viseld nyugodtan!
Írd be a keresőbe hogy lányként gáz férfi..
És meglátod hány nő hord kimondottan férfi ruhát amit persze a többség támogat mert nőröl van szó, ezt hívják diszkriminációnak.
Te meg csak a színen vagy fennakadva akkor vegyél példát a férfi ruhát viselő pitcsákról és tessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!