Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi szandálod, papucsod...

Mennyi szandálod, papucsod van és milyen színben fazonban?

Figyelt kérdés

Kedvenc márka?

Én nagyon szeretem a Berkemannt és van Easy street, Medicus szandálom is. Kényelmesek és csinosak 🤗

Összesen 5 db nyári szandálom van és színekben: rózsaszín,piros, krém színű (2db), fekete.

33/N

#nyár #kényelem #Berkeman #Easy street #Medicus
2023. jún. 20. 14:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

1 pár papucs otthonra a kertbe (fekete-zöld)

1 pár papucs strandra / fürdőbe (fehér)

Mindkettő valami tescos vagy aldis vagy hasonló lelőhelyről való.

Nem szeretem a nyitott lábbeliket.

29N

2023. jún. 20. 14:07
 2/12 Metionin ***** válasza:
70%

Szandál 3 db, egy ilyen bársonyos anyagú kínais, egy vastag talpú Cropp-ból meg egy madzagokból álló megkötős, az már nem tudom, honnan van. Mind fekete és lapos. Papucsot csak otthonra hordok, az is fekete és fehérrel rá van írva, hogy "f*ck off".

33N

2023. jún. 20. 14:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy fehér, és egy fekete szandim van. A fehér Geox. 3 éve vettem. A fekete nem tudom milyen márka. Mindkettő bőrből készült, lapos sarkú. Ezen kívül van egy beige színű Ipanema gumi szandim és két strandpapucs. Mindkét standpapucs Dedoles márkájú, és nagyon színes.
2023. jún. 20. 14:20
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Dunsztom sincs. F
2023. jún. 20. 14:30
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

Egy papucsom van és ennyi.

Szandál csak nőknek való és gyerekeknek & öregeknek

2023. jún. 20. 15:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Mindenkit felpontoztam! 😎 Jöhetnek még a válaszok
2023. jún. 20. 16:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Piros, kék, 2 barna és két fekete szandál. Papucsot csak otthon hordok.
2023. jún. 20. 18:38
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem egy sincs
2023. jún. 20. 19:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem igazán kedvelem a nyitott szandált, inkább a zárt orrú tépőzáras balerina szerű cipőket kedvelem. BonPrix és Rieker márkájú. A BonPrix nagyon kedvező áron jutottam hozzá 2-3 évvel ezelőtt. A Rieker pedig nem olcsó, szerencsére itt sikerült kifognom 2-szer akciósan, az erediti árához képest jó áron. Előnye, számomra nagyon kényelmes. Szinek:kék, fehér, fekete előnyben, esetleg semleges bézs, illetve beige jöhet szóba.

Nyitott szandál, bár nem kedvelem, de van néhány darab, hordom is őket attól függően, hogy hova megyek szoktam hordani, de csak nagy melegben.

CCC Gosoft márkájának tépőzáras szandálok 2-3 cm telitalppal.

Rieker szandál sima bebujos szandál, szintén a kényelmet tudom felhozzni mellette. Szinek:szintén a fent felsoroltak színeket kedvelem, részesítem előnyben.

Igyekszem figyelni az akciókat, viszont számomra rettenetesen fontos a kényelem, de az is, hogy csinos is nőies legyen.

30/N

2023. jún. 20. 22:34
 10/12 anonim ***** válasza:

Van egy papucsom amit a lakásban használok és van egy amit a kertben.

Utálom a lábakat így nem is hordok nyitott lábbelit nyilvánosan.

2023. jún. 21. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!