Mennyi szandálod, papucsod van és milyen színben fazonban?
Kedvenc márka?
Én nagyon szeretem a Berkemannt és van Easy street, Medicus szandálom is. Kényelmesek és csinosak 🤗
Összesen 5 db nyári szandálom van és színekben: rózsaszín,piros, krém színű (2db), fekete.
33/N
1 pár papucs otthonra a kertbe (fekete-zöld)
1 pár papucs strandra / fürdőbe (fehér)
Mindkettő valami tescos vagy aldis vagy hasonló lelőhelyről való.
Nem szeretem a nyitott lábbeliket.
29N
Szandál 3 db, egy ilyen bársonyos anyagú kínais, egy vastag talpú Cropp-ból meg egy madzagokból álló megkötős, az már nem tudom, honnan van. Mind fekete és lapos. Papucsot csak otthonra hordok, az is fekete és fehérrel rá van írva, hogy "f*ck off".
33N
Egy papucsom van és ennyi.
Szandál csak nőknek való és gyerekeknek & öregeknek
Nem igazán kedvelem a nyitott szandált, inkább a zárt orrú tépőzáras balerina szerű cipőket kedvelem. BonPrix és Rieker márkájú. A BonPrix nagyon kedvező áron jutottam hozzá 2-3 évvel ezelőtt. A Rieker pedig nem olcsó, szerencsére itt sikerült kifognom 2-szer akciósan, az erediti árához képest jó áron. Előnye, számomra nagyon kényelmes. Szinek:kék, fehér, fekete előnyben, esetleg semleges bézs, illetve beige jöhet szóba.
Nyitott szandál, bár nem kedvelem, de van néhány darab, hordom is őket attól függően, hogy hova megyek szoktam hordani, de csak nagy melegben.
CCC Gosoft márkájának tépőzáras szandálok 2-3 cm telitalppal.
Rieker szandál sima bebujos szandál, szintén a kényelmet tudom felhozzni mellette. Szinek:szintén a fent felsoroltak színeket kedvelem, részesítem előnyben.
Igyekszem figyelni az akciókat, viszont számomra rettenetesen fontos a kényelem, de az is, hogy csinos is nőies legyen.
30/N
Van egy papucsom amit a lakásban használok és van egy amit a kertben.
Utálom a lábakat így nem is hordok nyitott lábbelit nyilvánosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!