Milyen anyagból készült érdemes venni meg hol érdemes venni zoknit ami nem lyukad ki az ornál?
Figyelt kérdés
Kínaiba vettem zoknikat de mind kilyukadt egy idő után, ez miért van? Pamut zoknik voltak, nem tudom a pamut hajlamos e kilyukadásra.2023. jún. 20. 13:09
1/4 anonim válasza:
Én is pamutzoknit szoktam venni és még soha nem lyukadt ki az orránál. Saroknál szokott jó sok idő után elkezdeni kikopni és az kilyukad, de ez is évek. Nem tudom, lehet a kínais nem jó minőségű, ott még sosem vettem. Piacon szoktam vagy néha valamelyik plázás boltban.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is kínai minőségére tippelek.
2023. jún. 20. 15:11
3/4 anonim válasza:
vegyél pumát, az nem fog kilyukadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!