Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak, ha a szürke...

Mit csináljak, ha a szürke egér színű, sötét szőke hajamhoz nem illik a fekete öltözet?

Figyelt kérdés
Mindig is alap stílusom volt a fekete, rocker stílus. Nagyon régen fekete volt a hajam. Utána sokáig szőke, de az nagyon tönkre tette és nem szeretném többet. Göndör hajam van és soha nem akart hosszú lenni. Most növesztem le a festéket, vissza szeretnék térni s régi sötétebb stílushoz, de sokan azt mondják, hogy a fekete haj nem áll jól. Sima barna nem tetszik, se világos, se sötét. Tudtok ajánlani valami hideg sötét hajszint , ami göndör hajón is szép és végre több feketét hordhatok úgy, hogy ne ütne el a fejemtől? Bőröm az halvány rózsaszínes pirosas lenne, de szoláriumozok, úgyhogy van alap színem.
2023. jún. 19. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés... Ruha színét nem a hajhoz kell választani, hanem a bőrhöz. Mi sápaszt, mi áll jól. Nem igazán van más. Ha ennyire tanácstalan vagy akkor menj el egy jó színtanácsadóhoz, ő megmondja mit hordj, bár így, hogy a szoli miatt más a bőrszíned, nem lesz tökéletes a végeredmény.
2023. jún. 19. 15:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Ennél sápadtabban is hordtam feketét, persze fekete hajjal. Enyhe alapozó mindig volt rajtam.
2023. jún. 19. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
A fekete mindenhez megy
2023. jún. 19. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!