Fiúnak ez mennyire oké öltözet egy randira?
Figyelt kérdés
Fekete színű farmert (nem koptatott) és fehér inget vennék fel, mindkettő karcsúsított szabású. Mellé barna bőrcipő.
Én 16, a lány 14.
2023. jún. 18. 16:24
1/15 anonim válasza:
Szerintem teljesen. A lazább hatás kedvéért türd majd fel az inged ujját.
Hova mentek, mi a program?
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Nyári fesztiválra megyünk, mindketten választottunk programokat onnan, plusz ebéd és fagyizás.
2023. jún. 18. 16:38
3/15 anonim válasza:
14 éves csajt így elengedik? Az igen, komoly família. *.*
4/15 A kérdező kommentje:
Miért, ebben mi a durva? Hogy tizenévesen is van programunk? Szüleink is ismerik egymást, engem is ismernek, szóval hol a probléma?
2023. jún. 18. 16:55
5/15 anonim válasza:
Teljesen az, érezzétek jól magatokat. Az újjfeltűrés tényleg jó ötlet és nyáron van is létjogosultsága.
4: Miért, szerinted aranykalitkában kellene tartani? Jó, hogy tartalmas programokat csinálnak a saját korosztályukkal, ez pozitív. Látszik, fogalmad sincs, hogy egy mai tini milyen.
7/15 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy ma lesz?
2023. jún. 18. 17:12
8/15 anonim válasza:
Én sem engednék el egy kislányt egy kanos nemi erőszakolóval.
9/15 anonim válasza:
#8 még szerencse hogy nem rajtatok múlik.
Kérdező, az ilyeneket ne vedd magadra. Remélem jól sikerül a randi és jól érzitek majd magatokat. Sok sikert kívánok ❤
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi a támogató kommenteket, nem veszem magamra. Ahogy nézem az oldalt, hát vannak itt... fura emberek.
2023. jún. 18. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!