Hostess munka, öltözködés melegben?
Ma este megyek egy hostess munkára, egy konferencia lesz.
Ugye fehér blúzban, fekete kosztümben és magassarkúban kell lenni
Ma nagyon meleg lesz, szerintetek mit lehet tenni, hogy kibírhatóbb legyen a ruha? Szerintem a helyiség, ahol leszünk, azért légkondis lesz, de amíg odaérek, addig nem. Jobb lenne esetleg ott átöltözni? (Ha lesz rá lehetőségem.) Elvileg székeket, asztalokat is fogunk előtte/utána pakolni. Azt ugye nem a kosztümben kell? :O
20/L
Sziasztok, jó reggelt!
Kényelmes, laza ruhában mentem, de rám szóltak, hogy a fehér blúzt és a kosztümöt, harisnyát azonnal vegyem fel (mert már akkor is voltak ott a főbb vendégek közül). Pakolnom is így kellett már, de a magassarkút csak a rendezvény kezdete előtt pár perccel kellett felvennem.
Légkondis volt a helyiség, szóval bent nem volt már gondom ezzel, nyugisan telt a munka.
#13: Igen, szörnyű megdöbbenéssel vettem tudomásul, hogy itt lehet 20.7°C-nál melegebb nyáron. :(
Dehogy voltam cipő nélkül. Balerina cipőben mentem eleve. Azért matadhatott rajtam a rendezvény kezdetéig, mert az is csinos.
Utána már nem öltöztem át. Hazafele késő este már nem volt meleg, még kellemesebb érzés is volt a kosztümfelső, mint az ujjatlan top, amiben a délutáni melegben mentem.
Máskor is csinálok ilyet, persze.
A balerina cipő az szuper választás volt,ilyen melegben kényelmesebb is.
A kosztümmel én is nehezebben barátkoztam meg,de mára már nem zavar,sőőt.
Legalább jól érezted magadat,és ez a lényeg.
17-es vagyok.
Kicsit idősebb vagyok,mint Te(35),de azért örülök,hogy a húszas tinik is tudnak nőiesen öltözködni.
De az a lényeg,hogy minden szuperül alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!