Akik felhagytak a melltartó viselésével, hány évesen, miért tették és milyen volt eleinte?
Figyelt kérdés
Hány évesen és miért döntöttetek úgy hogy nem hordtok többet melltartót? Milyen volt eleinte, nem volt bennetek szorongás hogy észreveszi-e valaki, megszólnak-e, ilyesmik?2023. jún. 16. 13:01
1/3 anonim válasza:
39 éves vagyok,olyan nagyon sose hordtam.Fiatal koromban sok olyan felső volt,ami alá nem is vettek a lányok.Sose zavart,hogy nincs rajtam.Később leesett,hogy mások azt hiszik direkt mutogatom magam,főleg,hogy szent se voltam.De nekem ez a természetes.Aki megszól,az most is a hátam mögött teszi.Egy időben a párom muatt hordtam,de aztán abba hagytam.Őt se m zavarja.
2/3 Metionin válasza:
Olyan 20 évesen hagytam el, amikor elhasználódtak a meglévők és újat kellett volna vennem. Korábban azért hordtam kosarasat, mert nem volt más, ahol addig laktam, csak ez a gyerekes mintás kis top volt vagy kosaras vagy a nagy méretű bélés nélküli. Sosem volt mellem, az A kosaras is mindig nagy volt rám de anno anyám nyomására hordtam, meg mert tényleg nem találtam jobbat. Aztán elköltöztem nagyobb városba és észrevettem azokat a kényelmes tini topokat, amiket nálunk nem lehetett kapni. Ezek egyáltalán nem voltak gyerekesek, szóval abból vásároltam be. Utána meg megjelentek a bralettek is, így már tényleg semmi szükségem nem volt kosarasat vennem. Nagyjából ezzel egy időben váltottam ruhatárat is és mivel így sok ruhám alá nem kell melltartó, nagyrészt el is hagytam. Ha olyan a felső, akkor is bralett vagy a sport top a max amit aláveszek.
3/3 hosszúhajú válasza:
47 vagyok csak huszonévesen hordtam, mert meg akartam felelni kinézetben. aztán rájöttem hogy jól néz ki a nélkül is - ezért hagytam fel vele. szerencsés alkat vagyok felül és nem szültem nem szoptattam, ez még hozzátesz. ez az ok amiért nem hordok, ha így is feszes, minek nyomjam fel az égbe? soha semmi negatív nem jött kívülről pozitív az vizont igen ( a 47 ből levehetsz 20 at ) szóval ha jól nézel ki anélkül, akkor az csak egy többlet neked, a push up felé, hogy bezzeg neked a nélkül is jól néz ki. szép kombinét hordok, nagyon nőies darabok, és valószínűleg megőrülnék ha fel kellene vennem egy melltartót. és basszus erre büszke is vagyok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!