Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A virágmintás ruha mindig...

A virágmintás ruha mindig divatban lesz?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszenek, van mini és midi is belőle, van vagy 20 darabom, és imádom őket nyáron hordani. De vannak barátnőim, akik leszólják, hogy nem divatos, meg ódivatú.

20/L

2023. jún. 15. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem mindig van olyan minta, színvilág és fazon, ami divatos. Mondjuk ez hülye kifejezés...

Szóval mindig találsz hordható darabokat virágos mintával. Azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy 10-20 évig ugyanazok a darabok kivétel nélkül divatosnak hatnának. Ettől függetlenül, ha rám hallgatsz akkor ne törődj a divattal. Viselj olyasmit, amiben jól érzed magad!

2023. jún. 15. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a virágminta sosem megy ki a divatból. Mindig lehet benne valami újat találni, főleg ha jó a szabása. Nézd meg ezeket, szerintem csinosak:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. jún. 16. 04:28
 3/4 anonim ***** válasza:
2023. jún. 16. 04:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is viselek virágos ruhát, sose érdekelt a divat. Azt viselem ami jól áll és jól érzem magam benne. Ha te is szereted, viseld bátran
2023. jún. 16. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!