Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lanyok. Volt aki ma nyari...

Lanyok. Volt aki ma nyari ruhaba ment dolgozni? En egy rovid viragmintas nyari ruhaba mentem. Volt aki bevallalt mar nyari viseletet?

Figyelt kérdés

2021. máj. 26. 15:56
 1/8 anonim válasza:
Itthon shortban voltam, nem mentem sehova.
2021. máj. 26. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Nadrág és pulóver cipővel.
2021. máj. 26. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is nyári ruhában megyek, felkapok egy kis kardigánt reggel, hogy ne fázzak:)
2021. máj. 26. 16:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ma reggel induláskor 2 fok volt, még arról is győzködnöm kell magam, hogy ne a vastag kabátom vegyem fel. :D
2021. máj. 26. 16:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is nyári ruhában mentem. De egyébként is régóta szoknyában vagy shortban járok már.
2021. máj. 26. 17:32
 6/8 anonim ***** válasza:
80%

Typisch csak azért is nyáriban megyek, mert eddig az eső miatt nem tudtam elővenni a szekrényből, mindegy hány fok is van, meg különben is május 26 van.

Reggel ma volt vagy 5 fok, napközben 20-24 között, volt némi szél is, meg alacsony páratartalom, szóval árnyékban elég húzós. 35-ben mit akarsz felvenni?

2021. máj. 26. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Én simán felvettem. Rávettem egy kiskabátot ugyan, de napközben simán melegem volt. Alig vártam már, hogy végre felvehessem a nyári ruháimat.
2021. máj. 28. 02:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem... az összes nyári ruhámat kihíztam :D (végre)
2021. máj. 30. 14:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!