Pasik nektek melyik nyári ruhadarab jön be a legjobban egy csajon?
Bikini. Legjobban a madzagos, megkötős, háromszög-bikinit szeretem, tanga vagy brazil fazonú alsóval. Bejön a bandeau fazonú felső is, de még jobb, ha megválik a hölgy a felsőtől, és topless van.
A nyitott hátú, hátat, vállakat, lapockát szabadon hagyó ruhákat nagyon szeretem, akár mini, akár maxi változatban. Izgalmasak a testre simuló, alakot kiemelő ruhák, pl. csőruha vagy csőtop. Nyári melegben fokozni lehet a hatást, ha kicsit megnedvesítve veszi fel a viselője, így még jobban tapad.
Újabban a hálós, semmit nem takaró ruhákat szeretem, alatta hozzáillő színű bikinivel, vagy csak egy tangával. Úgy szoktam mondani, hogy van is rajta ruha, meg nincs is stílus.
Én már azért nem írok semmit, mert nem szeretném a kislányok érzékeny lelkét megzavarni.
Amúgy is teszek rájuk, volt időm kiismerni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!