Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vehetek fel tangát szerintetek?

Vehetek fel tangát szerintetek?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén picit szégyeltem eddig, hogy francia bugyit hordok, eddigi párjaim is meg voltak lepődve. Aztán az öltözőben a lányok is kb. mind azt hordtak.

Néhány hete így elkezdtem én is tangát viselni és annyira megtetszett, hogy majd strandra is lehet már olyan bikinit vennék. Szép kisportolt popsim van, alakom is rendben van, de ugye nem közönséges? 20/n

2023. jún. 11. 17:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
98%
Siman vehetel fel.
2023. jún. 13. 14:52
 12/16 hosszúhajú ***** válasza:
13%
közönséges. de te tudod mire van igényed. ha szereted hogy a vadidegen pasikban szexuális gondolatokat ébresztesz, meg a seggedről beszélnek, esetleg obszcén poénokat mondanak, sokan pedig a hátad mögött megjegyzést tesznek akiknek ez sok, akkor hordjad.
2023. jún. 13. 18:00
 13/16 anonim ***** válasza:
93%
Ahogy idén szétnézek a strandokon, 50 alatt szinte mindenki minimum brazil tangát hord.
2023. jún. 18. 14:44
 14/16 anonim ***** válasza:
90%
Nyugodtan, nekem is van brazil tangám :)
2023. júl. 10. 00:39
 15/16 anonim ***** válasza:
90%
Sima bikiniben is pont úgy lesnek a leskelődők, mint tangában. Akkor meg mi ebben a magamutogatás?
2023. júl. 13. 09:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy gondolod,privátban megnézném a popsidat...

Csak hogy véleményt tudjak mondani!

2023. júl. 13. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!