Vehetek fel tangát szerintetek?
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén picit szégyeltem eddig, hogy francia bugyit hordok, eddigi párjaim is meg voltak lepődve. Aztán az öltözőben a lányok is kb. mind azt hordtak.
Néhány hete így elkezdtem én is tangát viselni és annyira megtetszett, hogy majd strandra is lehet már olyan bikinit vennék. Szép kisportolt popsim van, alakom is rendben van, de ugye nem közönséges? 20/n
2023. jún. 11. 17:39
2/16 anonim válasza:
Nagyon közönseges, es provokalo. Azon kivül rettenetesen kenyelmetlen, mintha egy madzag lenne a fenekedben. Szoval annyira közönseges, mint a felfujt szajak. Vannak olyan bugyik, amik teljesen gumi nelküliek, szenzaciosak, szük nadrag eseten sem latszik, hogy van alatta egy bugyi, annyira diszkret, es nem hagy bevagasokat a combban, feneken es hason.
3/16 anonim válasza:
Nehogy elrepülj benne a fene nagy egóddal 😂
4/16 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel, de egy tangás bikini teljesen más, mint egy tanga fehérnemű. A bikinit mindenki látja, a fehérneműt csak te és a párod.
Kérdés: van-e annyi önbizalmad, hogy feszengés nélkül tudnád-e viselni a tangás bikinit?
5/16 anonim válasza:
Brazil tangát rengetegen hordanak strandon, abban nincs semmi extra. Ami csak egy csík az ember két farpofája között az viszont elég gáz strandra.
6/16 winR válasza:
Nem tudom miért kell bántani, szerintem nyugodtan vegyél fel tangát. A brazil kicsit visszafogottabb, csomóan hordanak olyat, ráadásul megnézed pl. a Tezenis fürdőruhákat, már az egyrészesekben is többféle tangás van, a bikinik többsége is az.
7/16 anonim válasza:
A tanga bikinit csak magamutogatos, olcso nök hordanak. Aki ad magara, es intelligens, az nem. A jo alak egy normalis fürdöruhaban is latszik, miert kell meg az egesz csupasz feneket megmutatni??
8/16 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel, ne törődj a negatív véleményekkel.
9/16 anonim válasza:
Nem közönséges én is tangás bikinit hordok strandra..26N
10/16 anonim válasza:
Nekem férfi fűrdő, strand tangám van. Az idei nyártól csak azt veszem fel, és kb nem érdekel, hogy ki mit szól hozzá, vagy éppen mi a véleménye. Ez sem a másoknak megfelelésről szól. Ha valakinek nem tetszik, ne nézze és mehet ahova akar. Vedd fel nyugodtan, ha jólérzed magad abban. Ad egyfajta szabadság, felszabadultság érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!