Ha 36-os ruhákat hordok, akkor kabátból is jó lesz a 36-os?
Figyelt kérdés
A szövetkabátjaim mind 36 méretek, de a téli pufi, meleg kabátom 38-as. Igaz, picit laza is. Szeretnék egy új télikabit télre. Kinéztem egy szépet, nagyon le is van árazva, de már csak 36-ban van. Megrendelem, max visszaküldöm, de azért érdekel, hogy mit gondoltok.2023. jún. 11. 13:36
1/5 anonim válasza:
Szerintem valószínűleg jó lesz ! Férfi vagyok S méretű zakót ,blézert hordok ! A kabátjaim is S méretűek . De megfelelő a méretük .Sőt az egyik hosszabb fazonú téli szövetkabátom ,ami szintén S méretű még nagy is egy picit ! Bár sajnos az is igaz,hogy a ruhagyártók sokszor elég érdekesen számoznak !
2/5 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok, de gondolom nem sokat számít. Amúgy a mérettáblázat alapján is nehéz választani.
Deréknak 68-at ír, nekem meg 62 a derekam.
Viszont csípőnél 92-t, nekem meg 93.
De ha a csípőméret miatt nagyobbat rendelek, az már lógni dog a derekamon.
2023. jún. 11. 14:01
3/5 anonim válasza:
Igen, elég valószínű. Én is ugyanakkora méretű kabátot hordok, mint felsőt és mindig jó volt eddig.
5/5 A kérdező kommentje:
Elvileg holnap vagy szerdán jön. Majd megírom a tapasztalatokat.
2023. jún. 12. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!