Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ebből a kabàtból jó lehet...

Ebből a kabàtból jó lehet nekem az xs-es is?

Figyelt kérdés

[link]

Alapvetően s-es a méretem, de ez ilyen bővebb fazon, ha jól làtom, és hasonló fast fashion màrkàtól a 34-es kabàt is bő ràm. Bàr a képen a modell, vékonyabb nàlam, de úgy làtom, rà is elég bő az s-es.. Csak azt nem szeretném, hogy vàllban szűk legyen, meg azêrt alà is lehessen öltözni, de nagyon bő se legyen.

Előre is köszi!

2021. nov. 23. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jó lehet, de ha mégsem jó, biztos van lehetőség visszaküldésre és cserére.

Bemenni esetleg nem tudsz felpróbálni?

2021. nov. 23. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a baj.Ha bő fazonú a kabát, azt nem lehet annyival kikerülni, hogy kisebbet veszel.Vállban, hónaljban az lehet szűk lenne, ha alá akarsz öltözni főleg.A Sinsayben egyébként is kisebbek a ruhák.

Ha nem szereted a bő fazonút, akkor másik fajta kabátot kéne keresni.

2021. nov. 23. 09:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A modellhez viszonyítsd magad. Ha te nem vagy ilyen magas és vékony vagy, akkor szerintem elég az xs. De azért arra is gondolj, hogy ez egy télikabát, ami alá nem árt, ha tudsz egy vastagabb pulóvert is húzni.
2021. nov. 23. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet jó lenne az xs-es de szerintem a kabátnál eleve jobb ha picit nagyobb
2021. nov. 23. 10:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor lehet maradok az S-nél.. Megpróbálni megtudnàm, elvileg az S-ből van Pesten, Xs-ből csak vidéken.
2021. nov. 23. 12:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld meg. Az a biztos.
2021. nov. 23. 16:57
 7/7 A kérdező kommentje:

És ebből a kabàtból, szerintetek, elég lenne a 34-es? Mert Reserved-ben àltalàban xs-es a méretem..

[link]

Köszi előre is!

2021. nov. 24. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.